vloerenleggers europa

SCHUREN EN AFWERKEN VAN UW VLOER

Heeft u een houten vloer die een opknapbeurt, zelfs reparatie kan gebruiken? Met onze jarenlange ervaring en het gebruik van materiaal van hoge kwaliteit, laten wij uw vloer er weer stralend uitzien.


Vanaf €25,00 m²

Offerte aanvragen

Onderhoud van uw vloer

Helaas blijft uw houten vloer, net zoals alle andere vloeren, er door de jaren heen niet uitzien zoals toen hij net gelegd werd. Er kunnen slijtageplekken, krassen of beschadigingen te voorschijn komen door jarenlang gebruik. Denk maar aan de nagels van uw huisdier, dingen die omver vallen, schuiven met meubelen, waterschade enz. U hoeft echter geen nieuwe vloer te laten leggen dan. Wij hebben voor elke vloer een oplossing op maat. Wij beginnen door samen met u te kijken naar de beste oplossing voor het onderhoud van uw vloer. Allereerst wordt er gestart met het schuren en , indien nodig, repareren van uw vloer. Dit kan gaan van kieren dichtmaken tot planken vervangen.

BEHANDELMETHODES & AFWERKING

Onze behandelingen worden zeer vakkundig uitgevoerd en al onze afwerkingen zijn van A merken die uitvoerig door ons getest zijn op slijtvastheid en onderhoud. Wij willen dat onze klanten jaren lang mogen genieten van ons werk, en niet de vloer na 2 jaar alweer opnieuw moeten laten schuren.

Vloerbehandeling Valkenswaard Eindhoven

Monocoat kleurloos

Monocoat Oil duoblik 2C Pure (set A + B) is een complete kleurloze transparante 2-componenten olie voor parket en meubels. Uiterst geschikt voor het behandelen van binnentoepassingen die een snelle droging en beloopbaarheid vereisen.

Onderhoud vloer kleurenwaaier

Monocoat kleurolie

Monocoat Oil duoblik 2CKleur olie (set A + B) is een complete 2-componenten olie voor parket en meubels. Uiterst geschikt voor het behandelen van binnentoepassingen die een snelle droging en beloopbaarheid vereisen. Verkrijgbaar in 48 kleuren.

Vloeronderhoud lak

Lakken

Bona, de hoogwaardige parketlak voor ruimten die zeer intensief worden belopen, levert nu een superieure bescherming in de kortst mogelijke tijd en geeft betere resultaten dan welke parketlak dan ook op het gebied van snelheid en duurzaamheid.

Bekijk alle behandelmethodes en afwerkingen

Vraag vrijblijvend een offerte aan