vloerenleggers europa

PLANKEN VLOEREN

Onze behandelingen worden zeer vakkundig uitgevoerd en al onze afwerkingen zijn van A merken die uitvoerig door ons getest zijn op slijtvastheid en onderhoud. Kwaliteit is waar wij naar streven bij al onze planken vloeren voor jarenlang plezier.


Neem contact op

Offerte aanvragen

Planken vloeren

Een mooie massieve plankenvloer gaat, indien deze correct onderhouden, een heel leven lang mee. Deze planken vloeren zijn uniek aangezien elke plank anders is en elke soort zijn eigen houttekening heeft. Deze vloeren zijn uiterst robuust en slijtvast.
Een planken vloer heeft een ruwer uitzicht dan een gewone parketvloer, doordat de naden duidelijk zichtbaar zijn. Een groot voordeel van een plankenvloer is de uitstraling die hij heeft en de heel lange levensduur van de vloer. Door de jaren heen gaat een planken vloer er dan ook steeds beter en mooier uitzien

PLANKEN

Een robuste vloer die leeft.

Een planken vloer zoals het volgens ons hoort te zijn. Een robuuste vloer waar een naadje en een kiertje in hoort te zitten. Wij leveren meestal een grovere sortering waardoor de vloer leeft, echter alle sorteringen zijn leverbaar.

duoplanken

LAMELPARKET

Een perfecte houten vloer voor een klein budget.

Net als duoplanken een opgebouwde plank, echter dan met een vuren tussenlaag. Dit is een perfecte oplossing als u op zoek bent naar een houten vloer met een klein budget. Met een toplaag van 2 tot 3 mm kan deze vloer nog 1 a 2 keer geschuurd worden na installatie, waardoor deze vloeren al snel 20 jaar of meer meegaan.

Vraag vrijblijvend een offerte aan