Traprenovatie

TRAPRENOVATIE

Traprenovatie door Vloerenleggers.eu, de ideale oplossing!

Van oud en versleten naar een mooie, eigentijdse houten trap


Neem contact op

Offerte aanvragen

Traprenovatie

Wat is een van de eerste dingen die je ziet als je een woning binnenloopt? Inderdaad, de trap. Een mooie strakke trap geeft meerwaarde aan uw woning, waar u elke dag van kunt genieten. En… het is een stuk veiliger!

Vloerenleggers.eu is gespecialiseerd in traprenovatie met behulp van houten overzet-treden. Daarmee worden oude trappen weer als nieuw! En het mooie is: de oude trap hoeft niet gesloopt te worden.

Heeft u een trap met vloerbedekking? Dan wordt alleen de stoffering verwijderd om plaats te maken voor fraaie overzet-treden in één van de vele houtsoorten uit ons assortiment. Als wij ook de vloerafwerking in de hal voor u verzorgen kan de trap in dezelfde kleur worden uitgevoerd, voor een prachtig ruimtelijk effect.

Traprenovatie door Vloerenleggers.eu, de ideale oplossing!

Traprenovatie met houten overzet-treden van Vloerenleggers.eu heeft alleen maar voordelen:
  • keuze uit talloze kleuren en dessins, voor elke interieurstijl
  • ter plaatse op maat gemaakt, geen hak- en breekwerk
  • binnen 2 dagen een compleet nieuwe trap, desgewenst voorzien van antislip-strips voor extra veiligheid
  • versteviging van de bestaande trapconstructie
  • aanzienlijk voordeliger dan het bouwen van een compleet nieuwe trap en toch een vergelijkbaar resultaat.

 Werkwijze traprenovatie

Om een perfect resultaat te kunnen leveren worden de overzettredes stuk voor stuk bij u op maat gemaakt en gemonteerd. Afhankelijk van het type trap zal dit 1 á 2 dagen in beslag nemen. De overlast is minimaal, maar houdt u s.v.p. rekening met stof en geluid door het zagen. U kunt de trap gedurende de werkzaamheden minder goed of niet gebruiken. Na oplevering moeten lijm en olie enige uren kunnen drogen, dus kunt u de trap nog niet direct betreden. Uiteraard laten onze mensen alles weer netjes en opgeruimd achter.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan