vloerenleggers europa

PARKET VLOEREN

Onze behandelingen worden zeer vakkundig uitgevoerd en al onze afwerkingen zijn van A merken die uitvoerig door ons getest zijn op slijtvastheid en onderhoud. Kwaliteit is waar wij naar streven bij al onze behandelingen voor jarenlang plezier.


Neem contact op

Offerte aanvragen

Parket vloeren

Parket is een verzamelnaam voor hardhouten vloeren. Doordat parket vloeren een hele reeks behandelingen krijgen voor deze opgeleverd wordt, zijn de vloeren uiterst bestand tegen slijtage. Deze behandeling bestaat uit volgende stappen: eerst wordt de de vloer ter plekke op maat gemaakt en gelegd. Vervolgens wordt hij fijngeschuurd. Nadien volgt er dan de door u gekozen eindafwerking, die kan bestaan uit lakken, olien, waxen enz.
Hierdoor wordt er telkens een heel unieke en kwaliteitsvolle vloer afgeleverd.

PARKET

Uniek en Ambachtelijk.

Het traditionele parket op de ambachtelijke manier gelegd. De vloer wordt op maat gemaakt voor uw woning door de vloer ter plaatste op een ondervloer te leggen, te schuren en af te werken. Een unieke vloer voor een unieke woning.

visgraat parket

Lamel op kant (hoogkant)

Parket en Lamellen

Lamel op kant of hoogkant bestaat uit een reeks van lamellen op hun kant. Hierdoor is deze vloer uiterst robuust en slijtvast. Hoogkant is daardoor zeer geschikt voor openbare ruimtes . Tegenwoordig vind u steeds meer hoogkant in de moderne woning dankzij de uitstraling die verkregen wordt.

Visgraat parket

Kopshoutparket

Anders dan anders

Kopshoutparket is helemaal anders dan een andere overlangs afgezaagde plankenvloer.Het zijn blokjes die dwars op de nerf zijn doorgezaagd waardoor op de oppervlakte duidelijk de jaarringen te zien zijn. Waardoor een heel ander effect tevoorschijn komt dan bij een overlangs gezaagde plank. Net zoals alle modelparketvloeren is deze uiterst robuust en geluidsarm.

Hongaarse punt parket

Mozaiekparket

Parket in blokpatroon

Mozaiekparket bestaat uit blokjes van 6 tot 10 mm die in een dambordpatroon worden gelegd. Doordat de blokjes om en om liggen wordt er een blokpatroon gevormd. Deze blokjes zitten per 8 om een netje die het leggen vergemakkelijken en worden zo verlijmd op de ondervloer.

Versailles parket

Vraag vrijblijvend een offerte aan